Afstuderen mét ervaring: het kan!

Op deze website kom je in contact met de verschillende activiteiten van de onderzoeksgroep Mobile & Wearables. Het is ook vooral een ontmoetingsplaats voor studenten die buiten hun opleiding graag een extraatje willen bijverdienen of gewoon ervaring willen opdoen met reële projecten of onderzoeksvraagstukken.

Eerst maak je een profiel aan op deze website, waarin je je email-adres opgeeft en je interesses aangeeft. Een profiel aanmaken kan je via deze pagina.

Indien je jezelf toevoegt aan een groep, zal je notifications en emails vanuit deze groep ontvangen. Je kan je altijd terug uitschrijven uit een groep.

Je zal op regelmatige tijdstippen een berichtje van ons krijgen. Dit gebeurt wanneer er bijvoorbeeld een nieuw voorstel komt vanuit een bedrijf of de onderzoeksgroep. Deze opdrachten zijn zeer uiteenlopend, gaande van usability-testen op een website tot het ontwikkelen van een poster, website of mobiele app. Dankzij deze website kom je dus in contact met mogelijke studentenjobs of andere opdrachten binnen de sector van Dig-X en Multec.

Op onze blog kan je de voortgang van het huidige onderzoek bekijken. We posten er ook informatie over events, nieuwe technologieën, weetjes, …

©2023 Mobile & Wearables // Kenniscentrum // ERASMUSHOGESCHOOL Brussel

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account