Op 21 april 2016 biedt het departement Design & Technologie de opleiding “Gamification for Business” aan. Christophe Benoit loodst je binnen in de wereld van games en gamification en legt uit hoe nieuwe businessmodellen binnen de game-industrie interessante een interessante inspiratiebron kunnen zijn voor jouw bedrijf. Je leert denken als een game designer en zet in praktische cases een gamification framework op.

Inschrijven kan via mail naar christophe.benoit@ehb.be

Meer informatie over deze opleiding kan je terugvinden in deze brochure.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 Mobile & Wearables // Kenniscentrum // ERASMUSHOGESCHOOL Brussel

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account