English version below

 

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen lanceert opnieuw een TETRA-call: een subsidieprogramma voor praktijkgericht onderzoek.

Het departement Design & Technologie van de Erasmushogeschool Brussel bereidt momenteel een onderzoeksdossier over Augmented en Virtual Reality. We zijn ervan overtuigd dat deze technologieën op een belangrijk kantelpunt staan en dat binnen een bedrijfscontext nog veel opportuniteiten voor het grijpen liggen. Ook hogeschool PXL zet haar schouders onder dit ambitieuze project.
In deze folder kunt u meer lezen over ons project. Heeft u interesse om deel te nemen aan dit project, neem dan vóór 10 februari 2016 contact op met senior onderzoeker Christophe Benoit via christophe.benoit@ehb.be of telefonisch via +32 2 559 1554.
Heeft u zelf nog contacten die mogelijks interesse hebben? Stuur dit bericht dan zeker door!

 

PDF-ICONDownload Nederlandse copy – Tetra Augmented – Virtual Reality_Partners_NL

De onderzoeksgroep Mobile & Wearable
Departement Design & Technologie
Erasmushogeschool Brussel
Nijverheidskaai 170
1070 Brussel
www.ehb.be

Partner plan

 

The agency of innovation and entrepreneurship has just launched a new TETRA-call: a subsidized research program for applied research.

The department Design & Technology of the Erasmus University College Brussels is preparing a research proposition on Augmented and Virtual Reality. We are convinced that these technologies are now at an important turning point and that a lot of opportunities are available within a business context. PXL University College is our research partner in this ambitious project.
This flyer provides more information about our project. If you are interested to participate in this project, contact us before 10 February 2016. Our contact person is senior researcher Christophe Benoit, reachable via christophe.benoit@ehb.be or via phone on +32 2 559 1554.
You know someone who could be interested in our project? Don’t hesitate to forward this message to them!

PDF-ICON  Download the English copy – Tetra Augmented – Virtual Reality_Partners_ENG

Research group Mobile & Wearable
Department Design & Technology
Erasmus University College Brussels
Nijverheidskaai 170
1070 Brussels
www.ehb.be
0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 Mobile & Wearables // Kenniscentrum // ERASMUSHOGESCHOOL Brussel

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account