connectedappsbrussels

Op donderdag 15 oktober 2015 hadden we Application Developers Alliance op bezoek met het event “Connected Apps IOT – Brussels”. Tijdens dit event werden verschillende Internet of Things projecten voorgesteld en werd ook een overzicht gegeven van de vooruitgang van ons eigen P-Wearable Tetra-project.

In de verschillende workhops leerden we alvast veel bij over connected cars, health en homes en we leerden nieuwe ontwikkelkits kennen op basis van Arduino en Raspberry Pi. SmartLiving levert een end-to-end Internet of Things oplossing voor enthousiastelingen, ontwikkelaars en andere creatieve geesten. Dankzij het gebruik van Arduino, Raspberry Pi, Intel Edison of andere smart devices kan logica via een webgebaseerde omgeving worden ingesteld.

Op het einde konden we genieten van de pitch sessies, waarin verschillende IoT projecten werden voorgesteld. iCapps ging aan de haal met de prijs voor beste IoT-project!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 Mobile & Wearables // Kenniscentrum // ERASMUSHOGESCHOOL Brussel

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account