Op donderdag 18 juni 2015 stonden we met een delegatie onderzoekers vanuit het departement op het Beyond event van BIPT in het Flagey-gebouw. Tijdens dit event werd een blik geworpen op de toekomst van slimmere services, mensen, maatschappij en regulatie.

Op het event waren heel wat senior executives aanwezig uit bedrijven in de post-, telecommunicatie en ICT-wereld. Er werden presentaties gegeven en standen opgezet door Telenet, Google, bpost, Microsoft, Proximus, Ericsson, Nethys/Brutélé, Institute for Future Insights, Mobistar en BASE.

We waren zeer vereerd dat we ook het departement Design & Technologie en haar opleidingen mochten vertegenwoordigen met een grote stand waarop bezoekers in contact kwamen met de robots van Jan De Coster, het Fablab, wearables en de vele studentenprojecten die worden ontwikkeld binnen Multec en Dig-X.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2023 Mobile & Wearables // Kenniscentrum // ERASMUSHOGESCHOOL Brussel

Login met je gegevens

of    

Je gegevens vergeten?

Create Account